Για να φτιάξετε αγαπημένα μακαρόνια με κιμά, ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης:
Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.Για 200γρ. κιμά ζεσταίνετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι (45γρ.) σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε τον κιμά και τον τσιγαρίζετε για 3 λεπτά.Στη συνέχεια, προσθέτετε 400ml (2 φλιτζάνια) κρύο νερό και το περιεχόμενο του φακέλου. Ανακατεύετε καλά.Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 5-10 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα και ανακατεύετε συχνά.
Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.