Για τέλεια σάλτσα για τα μακαρόνια σας, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης:
Αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 300ml κρύο νερό (1 + 1/2 του φλιτζανιού) και κρύο ημιαποβουτυρωμένο γάλα φρέσκο ή αραιωμένο εβαπορέ. Έπειτα, βράζετε τη σάλτσα για 1 λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς. Για να εμπλουτίσετε τη γεύση της σάλτσας σας μπορείτε να προσθέσετε ζαμπόν κομμένο σε κύβους και 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη και ελαφρά ροδισμένη σε λίγο βούτυρο.
Τα cookies μας βοηθούν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.